Wat een heerlijke dagen waren het op Terschelling! Een mix van zingen, klank maken, dansen, bewegen, naar binnen keren / in contact zijn, van binnen uit je geluid laten horen.  Maar ook lekker struinen door de duinen, bij eb over het wad scharrelen, ‘s avonds een Terschellingse Schoemrakker van de tap pakken bij een dijk van een barvrouw. Dank je wel Sarah voor de veilige sfeer, je deskundig oog voor wat ieder persoonlijk nodig heeft om de stem vrij te maken, voor je lichtvoetigheid en humor en voor de manier waarop je zonder gêne een voorbeeld bent. Ik heb het gevoel dat er iets verschoven is van binnen. Mijn hoofd staat op een prettige manier meer uit en ik woon meer in mijn lijf. Ik ben benieuwd hoe lang dat zo blijft. In ieder geval is het een heel waardevolle ervaring. – Tiny

De zangvakantie op Terschelling is een unieke ervaring. Samen zingen, masterclass en dat alles in een omgeving waar je – tussen alles door- uit kunt waaien. Dat doet goed. En ik ben onder de indruk van de professionele begeleiding van Sarah. Dat maakt echt het verschil. Volgende keer ben ik weer van de partij. – Marja

 

Ik heb interesse in deze zangvakantie en ontvang graag meer informatie via mail

8 + 3 =

ZANGVAKANTIE OP TERSCHELLING 

– voorjaar 2019 – 11e editie

Maandag 15 april 2019 18,00 t/m donderdag 18 april 2019 16.00 (vroegboekvoordeel tot 15 januari 2019)

 

Wat mag je verwachten tijdens deze zangvakantie?

Tijdens deze zangvakantie gaan plezier in (samen) zingen, je stem ontwikkelen en tot rust komen hand in hand.

In het zorgvuldig opgebouwde programma van deze 4-daagse biedt de heerlijke locatie en de veilige setting van de groep een uitstekende gelegenheid om je stem d.m.v. de groepslessen zang en koorzang op een speelse én vakkundige manier te ontwikkelen. Aan bod komen thema’s als: ademhaling, ademsteun, hoe heesheid te vermijden, hoe best hoge/lage noten te zingen… en veel meer. Daarnaast is er bijzondere aandacht voor hoe spanning in je lichaam van invloed kan zijn op je stem. 
Tijdens deze zangvakantie genieten we volop van zingen, maar er is uiteraard ook ruim tijd voor verkennen van het eiland en het invullen van eigen tijd.  
Onderdelen van het zangprogramma zijn o.a. zanglessen (in groepsverband) en koorzang, meditatief zingen en stembevrijdend zingen.
Het repertoire is gevarieerd en omvat muziek van allerlei stijlen.
  

Een gedetailleerder dag-verloop kan je op verzoek worden toegezonden.

Onze locatie op het prachtige eiland Terschelling met zijn wondermooie sfeer, wandel- en fietsmogelijkheden, met het dorpje dichtbijdraagt bij aan een ontspannen sfeer.

Deze zangvakantie op Terschelling laat je ontspannen en genieten van zingen! 

De jaarlijkse zangvakantie beleeft in het voorjaar van 2019 haar 11e editie! 

Over

—-

Bloeiende Stem is een creatief eenvrouwsbedrijf geleid door Sarah Mareels

Contact

—-

Stokroosstraat 99

2565BL Den Haag

M:  o6.12424776

E: info@bloeiendestem.nl

Artikelen

—-