VERDIEPENDE WORKSHOPS

Transformatieve workshops met live muziek.

Leiding: Maria Verhulst

  • Sarah Mareels: stem, harmonium, kleine percussie, sansula, kristallen klankschalen
  • Ingrid Bourgeois: viool, tablas, santoor, darbuka, stem 
  • Virginie Verdier: percussie, bendir, balafon

De trance & dansende Weg – vrijdag 13 december tot zondag 15 december 2019 (Villers devant Orval – België) 

Meer informatie klik hier

Bovenstaande workshop(s) zetten een transformatie proces bij je in gang of verdiepen dat proces als je daar al mee bezig bent. Ze vragen in al hun zachtheid én intensiteit de bereidheid om jezelf in vraag te stellen en vertrouwd te zijn met klank maken, expressie van emoties en bewegen. 

Om de workshop goed te integreren kan een voor- en/of na-traject nodig zijn. Zowel voor de voorbereiding als voor het na-traject kan je in mijn lespraktijk terecht. 

Meer informatie over Maria Verhulst vind je op haar website. In de video-filmpjes links kan je al met haar kennismaken.

Over mijn verbinding met Maria Verhulst:

In 2012 volgde ik mijn eerste (vrouwen)workshop met Maria Verhulst in België. Na die eerste workshop volgden er nog vele en sinds enkele jaren werk ik intensief met haar samen op het domein van helende kracht van muziek/stem. Ik organiseer workshops met haar in Nederland. Om mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in de methode waar ik zelf zoveel aan te danken heb, ben ik daarnaast ook student van de door Maria gecreëerde holistische opleiding APESRA (De zorgrelatie benaderd vanuit psycho-lichamelijk, energetisch en spiritueel oogpunt.) 

Wil je je aanmelden voor bovenstaande workshop of heb je nog vragen? Neem dan graag contact op. Je kan ook een vrijblijvend voorgesprek in mijn praktijk aanvragen via de knop hieronder. 

Video onder: 

Je durven uiten. Over het belang van expressie van je gevoel en emoties. Je durven uiten en daarin liefdevol gehoord worden zijn belangrijke voorwaarden voor elke transformatie. Onze gevoelens zonder oordeel erkennen, brengt licht en liefde in een situatie en in onze projectie-patronen.

Call Now Button