Verdiepende Workshop: 

LAAT HET LIED EN DE MUZIEK VAN JE WEZEN KLINKEN 

In het kader van de initiatische cyclus THE PATH OF LOVE

Een weg naar eenheid en heling in onszelf door Sacrale Dans, Zang & Muziek

Methode APESRA (de zorgrelatie benaderd vanuit psycho-lichamelijk, energetisch en spiritueel oogpunt) 

Met Sarah Mareels & Ingrid Bourgeois 

 

Data: Zaterdag 6 en zondag 7 november 2021  

Locatie: n.t.b. 

Omschrijving van de workshop: 

Onze stem en muziek in het algemeen kunnen ons met ons diepste Zelf verbinden. Muziek is stilte, klank, trilling, dans, kleur, gevoel,… 

Tijdens deze workshop begeleiden we je graag in het tevoorschijn laten komen van jouw authentieke stem, jouw melodie, jouw muziek zoals je vandaag bent. 

Als “dat was is”, er mag zijn, ontstaat er ruimte om fysieke en/of emotionele spanning naar boven te laten komen. Het uitspreken van wat je voelt in woorden kan daarbij helpen. Onze klank door ons heen laten gaan, werkt bevrijdend en ruimt op zodat wie we in Wezen zijn tevoorschijn kan komen.

Als we de weg van onze innerlijke stem en muziek volgen, brengen we geleidelijk aan verandering in ons, we begeven ons op een weg waarop onze Ware Zelf, onze unieke Klank en Trilling zich mag tonen. Het is een weg waarop we door steeds minder te “doen” steeds meer in het “Zijn” komen. 

Tijdens deze Workshops Path of Love met als tools stem en muziek nodigen we je uit alle delen van jezelf te ontdekken en te verwelkomen zoals ze zijn, met Liefde. Liefde is vrede, biedt ons bescherming om de diepste lagen in ons te ontmoeten. Liefde verenigt en ondersteunt met mededogen. Liefde respecteert dat wat in ieder van ons naar boven probeert te komen, in zijn/haar eigen tempo. Zo kan ieders eigenheid in klank en trilling tevoorschijn komen. 

 

Tijdens deze 2 dagen gebruiken we psychocorporele methodes, stemwerk en (kleine) percussie instrumenten

Je hoeft niet “muzikaal” te zijn of te “kunnen” zingen om aan deze workshop deel te kunnen nemen. 

Deze workshop geef ik samen met mijn lieve collega Ingrid Bourgeois, professioneel violiste. Eigen praktijk in België www.trans-forme.net

Aanmelding: nadere informatie volgt zodra mogelijk. 

Call Now Button