SING THAT SONG !

Van kraai tot nachtegaal 

 

 

Om te starten is alleen je verlangen om te zingen voldoende.

 

Met plezier zingen: de opbouw van Sing that Song!

De eerste klanken van Sing that Song! klinken in de introductiegroep “Mens, durf te zingen!”Hier komt de meest onervaren zanger op een ontspannen manier tot het zingen van een eerste toon en een bescheiden lied.

Naast de introductiegroep leer je in de zanglessen in groepsverband je stem op een gezonde manier gebruiken en ontwikkelen.

Daarna kan je doorstromen naar het Bloemenkoor. Daar beleef je samen met andere zangers plezier in zingen en ontwikkel je je verder op muzikaal en vocaal vlak door de unieke combinatie van zingen en beweging. Een keer per jaar verzorgen we een bescheiden optreden in een verzorgingshuis.  

Voor de zanger die gericht naar een concert toe wil werken, is er SarahBande. Dit is een doorgaande koorgroep die per jaar een project van wisselende muziekstijl uitvoert.

Wie het uiterste uit zichzelf wil halen, kan op projectbasis terecht bij Kyrja.  Hiervoor is een auditie vereist. 

Naast deze koorgroepen is het ten allen tijde mogelijk om je stem d.m.v individuele zanglessen te scholen en deel te nemen aan zangmasterclasses en leerlingenconcerten.

Wil je graag zangadvies op maat ontvangen of instromen? Vraag dan via de knop je kosteloze, klankvolle kennismaking aan.

Call Now Button