Music expresses that which cannot be said and on which it is impossible to be silent. – Victor Hugo 

Muziek voor de ziel.

Dat muziek ons kan raken, helen en verbinden ons diepste zelf is niets nieuws. De alleroudste beschavingen gebruikten al muziek om te vieren, te helen, te verbinden met het grotere geheel. 

In onze moderne maatschappij heeft ons hoofd de overhand gekregen op ons gevoel, soms zelfs zo sterk, dat we nog maar moeilijk bij ons gevoel komen. Maar wie we in wezen zijn, verdwijnt nooit. Het wacht om tevoorschijn te mogen komen

Het innerlijk conflict tussen onze essentie en wat we denken te (moeten) zijn kan soms zo groot worden dat we lusteloosheid ervaren of zelfs in een burn-out terecht komen.

Hoe zou het zijn als jij weer meer op één lijn met jezelf kon komen? Als je hoofd, je hart en je buik eindelijk hetzelfde willen? Als je flow, vertrouwen en helderheid in je leven gaat ervaren? Hoe zou je leven er dan uitzien? Anders dan nu? 

De lessen/workshops die hier worden aangeboden dragen op verschillende lagen bij aan het weer in contact komen met jezelf, eenheid te creëren tussen hoofd, hart en buik.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over wat bij je zou passen? Meld je dan aan voor een kosteloze individuele kennismaking via de knop. 

Call Now Button