STEMBEVRIJDEND ZINGEN. 

Zelf-bevrijdend, authentiek en in contact met jezelf. 

“Na een fietsongeluk een aantal maanden geleden, werk ik met Sarah aan stembevrijding. Met de begeleiding en deskundige steun van Sarah, heb ik geleerd om het gevoel dat in mij vrij komt te ervaren voor wat het is. Deze emoties en gevoelens heeft Sarah op een zeer prettige en zachte manier bij mij tot uiting kunnen brengen.

Het prettige van de lessen is dat de effecten ook blijvend zijn. Mijn geestelijke herstel na mijn fietsongeluk is begonnen met de stembevrijding sessies die ik bij Sarah gevolgd heb.

Na de eerste sessie was de vermoeidheid, die ik al maanden gevoeld heb, sterk afgenomen. Ik dacht niet meer aan het ongeluk en mijn concentratievermogen nam weer toe.

Hoe dit allemaal kan? Ik weet het niet en hoef het eigenlijk ook niet te weten. Maar dat Sarah een wezenlijke invloed heeft gehad op mijn herstel staat voor mij als een paal boven water.” Jane.

Stembevrijdend zingen : waarom? 

Al te vaak verliezen we in deze steeds sneller wordende maatschappij (die we met z’n allen creëren), door drukte op het werk, ons eigen perfectionisme de vreugde en het plezier in het leven. We zijn in meer of mindere mate het contact met onze innerlijke bron van waaruit zoveel moeiteloos kan gaan, verloren. We zijn moe. De hemel van onze gevoelswereld is bewolkt en het lijkt te regenen. Toch schijnt de zon achter de wolken! 

Het Stembevrijdingsprogramma kan je helpen de bron van vreugde in jou weer aan te boren. Op een lichtvoetige manier zijn met wat is en dat laten klinken. Je weer (meer) verbinden met jouw geluid, wie jij in wezen bent, jouw zon door de wolken heen laten breken.

Het zingen in deze sessies is niet gericht op de vorm en performance. Om de effecten van Stembevrijdend zingen te kunnen ervaren, hoef je niet muzikaal te zijn en ook niet te kunnen zingen. 

“De stembevrijdingssessies voelen als een schoonmaakproces. Nooit geweten, laat staan gevoeld dat de trillingen van mijn eigen stem me meer innerlijke vrijheid konden geven. Ik ervaar de begeleiding van Sarah als heel veilig, zeer zorgvuldig, met respect en heel liefdevol.”

A. Den Haag

Call Now Button