SINGING IN THE RAIN

De helende werking van je emoties bezingen.

Na een fietsongeluk een aantal maanden geleden, werk ik met Sarah aan stembevrijding. Met de begeleiding en deskundige steun van Sarah, heb ik geleerd om het gevoel dat in mij vrij komt te ervaren voor wat het is. Deze emoties en gevoelens heeft Sarah op een zeer prettige en zachte manier bij mij tot uiting kunnen brengen.

Het prettige van de lessen is dat de effecten ook blijvend zijn. Mijn geestelijke herstel na mijn fietsongeluk is begonnen met de stembevrijding sessies die ik bij Sarah gevolgd heb.

Na de eerste sessie was de vermoeidheid, die ik al maanden gevoeld heb, sterk afgenomen. Ik dacht niet meer aan het ongeluk en mijn concentratievermogen nam weer toe.

Hoe dit allemaal kan? Ik weet het niet en hoef het eigenlijk ook niet te weten. Maar dat Sarah een wezenlijke invloed heeft gehad op mijn herstel staat voor mij als een paal boven water.” Jane.

Deze site wordt momenteel bijgewerkt en is naar verwachting begin augustus weer up to date. Dank voor uw geduld.