Sarah Mareels, leiding

Hieronder kunt u meer lezen over mij

Als klassiek zangeres, alt-mezzo

Mijn eerste muzieklessen volgde ik aan de Stedelijke Muziek Academie van mijn geboortestad Aalst (België). Op 18-jarige leeftijd werd ik winnende laureaat van de Belgische Nationale Wedstrijd voor Woord en Muziek in de categorie Solozang…

Als vocal coach, dirigente en workshopleider

“Bijzonder aan het werk van Sarah is dat zij een combinatie weet te maken van haar klassieke scholing met haar intuitieve talent om te horen en waar te nemen waar de toon in iemand ‘geblokkeerd’ is. Zo komt zij tot oefeningen die persoonlijk op de leerlingen zijn afgestemd en die de zanger tot nieuwe vocale ontdekkkingen brengt.”

Mijn weg, van persoonlijke ontwikkeling tot Bloeiende Stem 

Na een glansrijk zangparcours vanaf mijn kindertijd trok ik vol grote dromen op mijn 18e naar het Conservatorium om er hoofdvak zang te studeren. Een jaar later kwam ik terug in de ontnuchterende werkelijkheid. Het systeem hield geen rekening met het “levende” instrument dat ik was, en met mij veel artiesten, musici die niet in “the box” pasten….

Over

—-

Bloeiende Stem is een creatief eenvrouwsbedrijf geleid door Sarah Mareels

Contact

—-

Stokroosstraat 99

2565BL Den Haag

M:  o6.12424776

E: info@bloeiendestem.nl

Artikelen

—-
Call Now Button