“De kennismaking met Sarah was heel prettig en ze stelde me meteen op mijn gemak, waardoor het zingen naast spannend al snel ook heel leuk werd. 

Jeroen

Zangleerling

“De zanglessen zijn super voor mij. Mijn stem aardt meer en het zingen gaat makkelijker.”

Marielle

zangleerling

“Hoi Sarah, ik wil je nogmaals bedanken voor de enorm fijne repetitie van afgelopen dinsdag. Ik heb van heel veel koorleden zeer positieve reacties gehad. Groetjes, Johan” (voorzitter koorbestuur) 

Johan

Koorbestuur

Deskundigheid is heel fijn met de combinatie “echte betrokkenheid.”

Marjan

Deelneemster Zangvakantie

Dag Sarah, 

ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne studiedag afgelopen zaterdag. De samenwerking was zeer plezierig en ik heb van veel koorleden alleen maar fijne reacties gekregen. Voor herhaling vatbaar! 

Jan

Koordirigent

Beste Sarah, nog bedankt voor jullie waardevolle inzet gisteren namens de bewoners van het Mr Visserhuis. Er waren hele goede geluiden die teruggekomen zijn van de bewoners. SarahBande, een koor zonder pretentie, met potentieel en dat er staat. Je moet het toch maar doen. Een inspirerende chef op de koop toe. 

Drs. Flam

Mr. Visserhuis

Volgend jaar zit ik weer op de boot naar Terschelling. En ik vertel aan iedereen die ‘t horen wil hoe leuk het is met jullie op zangvakantie!

Nannet

Deelneemster Zangvakantie

Ik vind het zo bijzonder, dat je erin slaagt om persoonlijke tips en foefjes aan te reiken, waardoor je niet gericht bent op de techniek!! Wat voor mij heel wezenlijk is, omdat ik altijd teveel “denk” i.p.v. doe en voel.”

Kia

Zangleerling

…ik merkte jeetje I can sing! En dat was toch maar een cadeau. Dank Sarah dat jij me helpt om mijn stem te bevrijden.

Rike

Koorlid Bloemenkoor

Ik mocht een van de eerste leerlingen van je zangschool zijn. Het was voor mij de eerste keer dat ik in groepsverband ging zingen onder professionele begeleiding. Jij hebt daarmee de basis gelegd voor mijn manier van zingen. Ik ben nog steeds heel blij met al je zangtips! Ik zing de laatste jaren als project-lid bij verschillende koren, van klassiek tot pop en volksmuziek. Zingen is echt een wezenlijk onderdeel van mijn leven geworden.

Marie-José

Oud-Zangleerling

SarahBande werkte mee aan het meezing-concert van kerstliederen in de Maranathakerk Den Haag op zondag 21 december. Sarah Mareels wist 140 Hagenaars aan het zingen te krijgen, en hoe! ‘Hier heb ik nieuwe energie van gekregen’, zei een tevreden bezoekster na afloop. Anderen waren ’s middags eerst naar een concert van het Residentie Orkest in de Dr. Anton Philipszaal geweest. Ook goed, zeker. ‘Maar dit zanguur vond ik eigenlijk mooier: intiemer, warmer’, zei een tevreden bezoeker. Dus lof voor Sarah Mareels!

Dhr. J. Goossenssen

Maranathakerk

Over

—- Bloeiende Stem is een creatief eenvrouwsbedrijf geleid door Sarah Mareels

Contact

—-

Stokroosstraat 99

2565BL Den Haag

M:  o6.12424776

E: info@bloeiendestem.nl

Artikelen

—-

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Call Now Button